Kappersscharen

Bestel nu online de ideale allround kappersschaar.
Voor de professional gemaakt.

De beste staalkwaliteit voor ongekende scherpte van de snijbladen

De Sakura kappersscharen zijn vervaardigd uit de beste materialen. De kappersscharen zijn vervaardigd uit Hitachi-staal 440C, ATS-314, VG-10, SG2 of Kiseki-staal en bevatten kobalt, molybdeen, vanadium, chroom, wolfraam en mangaan. Deze topkwaliteit zorgt voor een vrijwel permanente scherpte van de snijbladen. Met een scherpe schaar kunt u uw creatieve ideeën helemaal tot uiting brengen.

Ergonomische vormgeving tegen nek- en schouderproblemen

De Sakura kappersscharen hebben een elegante ergonomische ontwerp, variërend van een kleine of normale offset tot een grote offset. Uw schouders blijven in een ontspannen positie en uw ellebogen zijn naar beneden gericht, waardoor nek en schouders minimaal belast worden. Hiermee voorkomt u overbelasting en blijft u plezier houden in uw vak.

Keuze in verschillende lengtes

De kappersscharen van Sakura zijn beschikbaar in verschillende lengtes van 5 inch tot 7 inch. Alle scharen zijn voor de professional gemaakt die aanvoelt welke schaar het beste past.

2 gratis slijpbeurten bij aankoop van uw Sakura schaar

Wij bieden voor de Sakura kappersscharen 2 gratis slijpbeurten aan. Het slijpen van een kappersschaar is specialistisch werk en Shears Int. wordt erkend als een van de beste. Onze hoog opgeleide technici kennen de kunst van het slijpen en zorgen ervoor dat uw Sakura kappersschaar vlijmscherp blijft.

10 jaar onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten

De scharen zijn ontworpen en gemaakt door ’s wereld beste scharenmakers. Wij geloven sterk in ons werk en geven daarom 10 jaar lang een onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten op de Sakura kappersscharen.

 

Tot 30 x slijpen mogelijk dus zeer lange levensduur

Goedkope scharen kun je vaak na twee of drie keer slijpen al weggooien. Sakura kappersscharen hebben gegarandeerd een lange gebruiksduur en kunnen tot wel 30 keer worden geslepen.

Vervaardigd in Japan door de beste scharenmakers

De hoge reputatie van het Japanse vakmanschap ziet u terug in de Sakura kappersscharen. De kappersscharen zijn namelijk authentieke originele Japanse kappersscharen. De eeuwenlange traditie in het vervaardigen van scharen in Japan is tekenend voor de kwaliteit van onze kappersscharen.

nl_NL