Filosofie

De laatste jaren zijn mensen overal ter wereld bezig met de kwaliteit van hun leven. Ze filosoferen over wat ze gelukkig maakt, wat ze interesseert en welke mogelijkheden er zijn om een levensstijl te creëren die aangenaam is en voldoening geeft. Met de ontwikkeling van kwalitatief hoogwaardige scharen heeft Shears International goed op deze trend weten in te spelen. We speuren voortdurend wereldwijd de markten af naar producten of ideeën die het leven van een kapper gemakkelijker en comfortabeler kunnen maken. De Sakura-scharen zijn ontworpen door Shears International en worden geproduceerd in Japan. Vanzelfsprekend worden de kwaliteitsspecificaties van ons bedrijf toegepast op deze serie.

Antoine van Veggel

Gericht op de toekomst 

Ondanks het feit dat de levensstijlen in de afgelopen jaren veeleisender zijn geworden, hebben de scharen van Sakura de trendsettende positie in Europa behouden. Kappers kiezen onze merken voor hun salons, omdat onze producten precies beantwoorden aan hun wensen en behoeften. Shears Int. streeft voortdurend naar een nog betere productfunctionaliteit en -kwaliteit. Elk product wordt grondig getoetst en ondergaat een aantal consumententesten alvorens het ons logo mag dragen. Onze klanten vertrouwen op het merk als garantie van betrouwbaarheid en onze nieuwe producten moeten dit vertrouwen waarmaken. 

Eigenschappen van de scharen 

Sommige schaarverkopers zullen u vertellen dat hun scharen ‘handgemaakt’ zijn. Wij zijn er juist trots op om te kunnen zeggen dat onze scharen dat niet zijn. Al in het vroegste stadium worden de scharen nauwkeurig en perfect gevormd door computergestuurde machines. En daarom is de eerste schaar exact hetzelfde als de 999ste schaar. Elke schaar wordt hierna door toegewijde vakmensen met de hand afgewerkt om een unieke balans en een hoog afwerkingsniveau te verkrijgen. 

Sakura® 

De Sakura-scharen zijn vervaardigd uit Hitachi-staal 440C, ATS-314, VG-10, SG2 of Kiseki-staal en bevatten kobalt, molybdeen, vanadium, chroom, wolfraam en mangaan. Sakura-scharen staan bekend om hun elegante ergonomische vorm die zorgvuldig uit de beste materialen wordt gemaakt. Ze hebben de perfecte hoek, de ideale gewichtsbalans en een lange gebruiksduur en ze bieden een enorm gebruiksgemak. 

Vriendelijke groeten.

nl_NL