Kappersscharen

Bestel nu online uw professionele Sakura coupeschaar Voor de topstylist die op zoek is naar de ideale coupeschaar.

De beste staalkwaliteit voor ongekende scherpte van de snijbladen

De Sakura coupescharen zijn vervaardigd uit topkwaliteit staal. Hierdoor gaat knippen en precisiewerk als vanzelf. De kappersscharen zijn samengesteld uit Hitachi-staal 440C, ATS-314, VG-10, SG2 of Kiseki-staal en bevatten kobalt, molybdeen, vanadium, chroom, wolfraam en mangaan. Deze topkwaliteit zorgt voor een vrijwel permanente scherpte van de snijbladen van de coupeschaar.

Ergonomie

Ergonomische vormgeving tegen nek- en schouderproblemen

De Sakura coupescharen hebben een elegante, ergonomische vorm. Het ergonomisch design varieert van een kleine of normale offset tot een grote offset. Uw schouders blijven in een ontspannen positie, terwijl de ellebogen naar beneden zijn gericht. Deze natuurlijke kniphouding zorgt voor een minimale belasting van uw nek en schouders.

Keuze in mate van vertanding

De coupescharen van Sakura zijn beschikbaar met 14, 27 tanden of 30 tanden, afhankelijk van de hoeveelheid haar die u per knip wilt weghalen.

Verschillende vertandingen

2 gratis slijpbeurten bij aankoop van uw Sakura schaar

Bij aankoop van een Sakura coupeschaar ontvangt u 2 gratis slijpbeurten. Het slijpen van een kappersschaar is specialistisch werk en Shears Int. wordt erkend als een van de beste. Onze hoog opgeleide technici kennen de kunst van het slijpen en zorgen ervoor dat uw Sakura coupeschaar vlijmscherp blijft.

10 jaar onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten

De coupescharen zijn ontworpen en gemaakt door ’s wereld beste scharensmeden. U krijgt maar liefst 10 jaar onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten op de Sakura coupescharen.

Tot 30 x slijpen mogelijk dus zeer lange levensduur

Goedkope coupescharen kunt u soms na twee of drie keer slijpen al weggooien. Sakura coupescharen hebben gegarandeerd een lange gebruiksduur en kunnen tot wel 30 x worden geslepen. Een genot om mee te knippen.

Vervaardigd in Japan door de beste scharenmakers

Sakura coupescharen zijn authentieke originele Japanse kappersscharen. Net als uw eigen passie voor het kappersvak, is ook het Japanse vakmanschap voelbaar als u er mee knipt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.