Kappersscharen

Bestel nu online uw professionele linkshandige kappersschaar. Voelt als een verlengstuk van de hand.

De beste staalkwaliteit voor ongekende scherpte van de snijbladen

De linkshandige Sakura scharen zijn vervaardigd uit de beste materialen. De kappersscharen zijn vervaardigd uit Hitachi-staal 440C, ATS-314, VG-10, SG2 of Kiseki-staal en bevatten kobalt, molybdeen, vanadium, chroom, wolfraam en mangaan. Deze topkwaliteit zorgt voor een vrijwel permanente scherpte van de snijbladen. Een scherpe schaar maakt knippen en precisiewerk makkelijker.

Ergonomie

Ergonomische vormgeving tegen nek- en schouderproblemen

De Sakura linkshandige kappersscharen staan bekend om hun elegante ergonomische vorm. Het ergonomisch ontwerp varieert van een kleine of normale offset tot een grote offset. Uw schouders blijven in een ontspannen positie en uw ellebogen zijn naar beneden gericht. Deze natuurlijke kniphouding zorgt voor een minimale belasting van nek en schouders.

Exclusieve aangepaste kappersschaar voor linkshandige kappers die zich aangewend hebben om met rechts knippen

Als u als linkshandige gewend bent om met een rechtshandige kappersschaar te knippen zult u flink moeten wennen aan het knippen met een linkshandige kappersschaar. Soms kan dit te lastig zijn. Daarom heeft Shears International 2 verschillende soorten linkshandige kappersscharen ontwikkeld.

Een traditionele linkshandige kappersschaar én een linkshandige kappersschaar voor kappers die gewend zijn om rechtshandig te knippen. Bij die laatste zijn de snijbladen gelijk aan de rechtshandige kappersschaar, waardoor u niet opnieuw hoeft te leren knippen met de linkshandige kappersschaar. Het blijft wel een stuk prettiger voor uw handen en houding tijdens het knippen.

Rechtshainge schaar voor linkshandinge

2 gratis slijpbeurten bij aankoop van uw Sakura schaar

Wij bieden voor de Sakura linkshandige kappersscharen 2 gratis slijpbeurten aan. Het slijpen van een kappersschaar is specialistisch werk en Shears Int. wordt erkend als een van de beste. Onze hoog opgeleide technici kennen de kunst van het slijpen en zorgen ervoor dat uw Sakura kappersschaar vlijmscherp blijft.

10 jaar onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten

De linkshandige kappersscharen zijn ontworpen en gemaakt door ’s wereld beste scharensmeden. Wij geloven sterk in ons werk en geven daarom 10 jaar lang een onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en fabricagefouten op de Sakura kappersscharen.

Tot 30 x slijpen mogelijk dus zeer lange levensduur

Goedkope scharen kun je vaak na twee of drie keer slijpen al weggooien. Sakura kappersscharen hebben gegarandeerd een lange gebruiksduur en kunnen tot wel 30 keer worden geslepen.

Vervaardigd in Japan door de beste scharenmakers

De hoge reputatie van het Japanse vakmanschap ziet u terug in de Sakura kappersscharen. De kappersscharen zijn namelijk authentieke originele Japanse kappersscharen. De eeuwenlange traditie in het vervaardigen van scharen in Japan is tekenend voor de kwaliteit van onze kappersscharen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.